Bescherm jouw goederen voor transport

GOEDEREN KRIJGEN HET TIJDENS HET TRANSPORT SOMS ZWAAR TE VERDUREN. DAAROM IS HET VAN GROOT BELANG OM DE JUISTE VERPAKKING TE KIEZEN. WIJ GEVEN JOU GRAAG ENKELE TIPS MEE.

Een kartonnen doos moet stevig en van goede kwaliteit zijn. Dat spreekt voor zich. Daarnaast moet u ook kiezen voor het juiste type karton. MELS VERPAKKINGSINNOVATIE biedt dozen op maat in verschillende diktes golfkarton, voor verschillende soorten goederen. Daarnaast beschikt MELS VERPAKKINGSINNOVATIE ook over standaardverpakkingen. Zo kunnen wij voldoen aan uw behoeften en u aan die van uw klant.

Samen met onze R&D afdeling bestuderen en implementeren we de beste oplossingen op vlak van grondstoffen, materialen, afmetingen … Dat is duurzamer en kostenefficiënter voor iedereen. Met kartonnen hoekprofielen worden uw producten nog beter beschermd tegen impact, doorbuigen of insnijden tijdens het transport. Bovendien bespaart u op gewicht, transportvolume, CO2 en afval.

Onze verschillende types golfkarton beantwoorden aan de meest strikte eisen inzake kwaliteit, service en milieu. Of u nu lichte of zware goederen, levensmiddelen, industriële of breekbare producten moet versturen: ons team van experts staat voor u klaar met advies.

De juiste verpakkingsoplossing vinden is een vak op zich. Doe daarom altijd beroep op een specialist. Bij MELS VERPAKKINGSINNOVATIE denkt onze R&D afdeling met u mee en gaan we tot het uiterste om u de ideale transportoplossing te bieden. Zo ontwikkelen wij samen innovatieve verpakkingsontwerpen standaard alsook op maat.

WENST U OOK VERPAKKINGEN OP MAAT? AARZEL DAN ZEKER NIET OM ONS TE CONTACTEREN.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op om meer info te verkrijgen over o.a. onze diensten.