Over MELS

Respect voor traditie en vakmanschap, toewijding en een continu streven naar perfectie… Dat is Verpakkingsinnovatie MELS!

Reeds twee generaties geldt dit familiebedrijf als topreferentie op het vlak van kartonnagewerk. Verpakkingsinnovatie MELS is gespecialiseerd in kwalitatief hoogstaande producties gaande van verpakkingen van producten tot displays en pancartes. Afhankelijk van uw wensen kunnen deze zowel in compact als in golfkarton worden gerealiseerd.

Het familiebedrijf bouwt ook vandaag verder op de pijlers ‘traditie’ en ‘vakmanschap’. in combinatie met een modern machinepark en oog voor vernieuwing vormen zij immers de succesformule van het bedrijf.

Ook een uitmuntende service behoort tot de dagelijkse ambitie van Verpakkingsinnovatie MELS. Een sterk team met kennis van zaken gaat steeds op zoek naar de ideale invulling van de wensen van de klant. Een doordachte planning, flexibiliteit, een accurate prijsofferte en een correcte leveringstermijn maken daar integraal deel van uit.

Dit alles resulteert in een topproduct: kartonnagewerk met een uitgesproken kwaliteitslabel.

kartonnage mels

Onze troeven

Leveringstermijn

Snelheid is één van onze belangrijkste troeven. Bij ons worden een korte leveringstermijn en respect voor uw deadlines gegarandeerd.

Kleine, geïndividualiseerde oplages

Ons team streeft telkens opnieuw naar perfectie en haalt voor elk project het onderste uit de kan. Zo hopen wij aan al uw verwachtingen – groot én klein – te voldoen. Ook voor individuele oplages kunt u dus steeds bij onze vakmensen terecht. Voor ons gaat er immers niets boven een persoonlijke aanpak!

Onze klanten

Nog niet genoeg gezien
van Mels?

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op om meer info te verkrijgen over o.a. onze diensten.