STALENBOX

Dit is de FUJIFILM Wall Decor stalenbox. De stalenbox bevat naast 3 schuiven en een aantal aantrekkelijke FUJIFILM Wall Decor fotoprintoplossingen.

Dankzij de stalenbox kunnen hun verkopers, de fotohandelaars direct overtuigen van de mogelijkheden en de kwaliteit van hun producten promoten. De stalenbox zal door de verschillende Europese FUJIFILM entiteiten gebruikt worden.

Deze box en schuiven werden voorzien van een krasvrij drukwerk (slijtvast) en van een lederen handvat, voor het gebruiksgemak van de verkopers.

NIKO VIERT ZIJN 100 JARIG BESTAAN

Het familiebedrijf NIKO uit Sint-Niklaas – Belgisch marktleider in de productie van elektrisch installatiemateriaal en huisautomatisering – vierde op 1 april zijn honderdste verjaardag. Hiervoor ontwikkelde MELS een expierence box op maat.

Uitgeverij Lannoo had de opdracht van Niko gekregen om voor hun 100 jarig bestaan een luxeboek uit te brengen met bijhorende luxe verpakking. We hebben de doos voorzien van vakverdeling, waarin het boek en een touchswitch volledig geïntegreerd werd. De experience box werd gemaakt van een solide grijs karton en omkleefd met drukwerk voorzien van foliedruk light line laser met krasvrij laminaat. Deze was mede het ontwerp van Pars Pro Toto. Net zoals NIKO was ook Zijne Majesteit danig onder de indruk 😉

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op om meer info te verkrijgen over o.a. onze diensten.